Köp COVID 19 Hydroxychloroquine Plaquenil generisk online utan recept

Den franska regeringen har officiellt tillåtit förskrivning av hydroxiklorokin (Plakvenil) för coronavirusinfektion. Detta anges i dekretet som publicerades den 26 mars.

“Hydroxiklorokin och kombinationen lopinavir / ritonavir kan ordineras, dispenseras och tas under en doktors ansvar” enligt COVID-19, anges dekretet. Patienter kan ta dessa mediciner på sjukhus eller som ordinerats av en läkare hemma.
Plakvenil och andra läkemedel baserade på hydroxiklorokinapotek kan bara utfärda recept. För att undvika brist i Frankrike är export av läkemedel som innehåller kombinationen av antiretroviral lopinavir/ritonavir och hydroxiklorokin förbjuden.
Hydroxiklorokin är ett gammalt antimalarialt läkemedel som också ordineras för reumatoid artrit, systemisk lupus erythematosus och hudsjukdomar orsakade av solljus. Plakvenil produceras av det franska läkemedelsföretaget Sanofi. Lopinavir och ritonavir används för att behandla HIV.

Plaquenil (Hydroxychloroquine Sulfat)


Hittills finns det inga läkemedel med bevisad effekt för behandling av COVID-19. Den jämförande effekten av hydroxiklorokin visades av erfarenhet på kinesiska sjukhus och en liten studie i Frankrike. Vid behandling av COVID-19 för användning av “Plakvenil” agiterar en välkänd fransk smittsamma sjukdomar, läkare, chef för Medelhavet Institutet för infektionssjukdomar i Marseille Didier Rault. Vissa läkare i Frankrike började förskriva Plakvenil till patienter med COVID-19 redan innan regeringsdekretet uppträdde.

Kliniska studier av klorokin, ett antimalariellt medel, som utförs på ett sjukhus i Marseille, har visat effektiviteten av dess användning vid behandling av koronavirusinfektion. Som anges på tisdag, Mars 17, den officiella representanten för den franska regeringen, Sibet Ndiaye, resultaten är ” lovande “och forskningen kommer att”utökas”. Samtidigt krävde hon försiktighet, eftersom det inte finns “några vetenskapliga bevis” för effektiviteten av klorokin.

Igår, på måndag, en välkänd fransk läkare infektionssjukdomar, chef för Medelhavet Institute of infectious diseases i Marseille, Didier Rault, sade att 24 patienter infekterade med coronavirus gick med på att ta Plaquenil (detta är ett av de kommersiella namnen under vilka klorokin produceras). Sex dagar efter att läkemedlet startades var bara en fjärdedel av dem smittade. Samtidigt är 90% av dem som inte tog drogen fortfarande bärare av viruset, sa professorn.
Klorokin har använts för att behandla malaria i mer än 70 år. Dessutom, som Didier Rault noterar, är detta ett billigt läkemedel.  Tidigare i februari hänvisade en fransk forskare redan till de positiva resultaten av att använda drogen på tio kinesiska sjukhus.
Enligt en kinesisk studie har antimalarialläkemedlet visat jämförande effektivitet för att innehålla utvecklingen av lunginflammation, förbättra lunghälsan och minska sjukdomsperioden.