Koop COVID 19 Hydroxychloroquine Plaquenil generiek online zonder recept

De Franse regering heeft officieel toestemming gegeven voor het voorschrijven van hydroxychloroquine (Plakvenil) voor infectie met het coronavirus. Dit staat in het op 26 maart gepubliceerde decreet.

“Hydroxychloroquine en de lopinavir/ritonavir combinatie kunnen worden voorgeschreven, gedistribueerd en onder de verantwoordelijkheid van een arts worden genomen” onder COVID-19, stelt het decreet. Patiënten kunnen deze medicijnen innemen in ziekenhuizen of zoals voorgeschreven door een arts thuis.
Plakvenil en andere geneesmiddelen op basis van hydroxychloroquine apotheken kunnen alleen een Recept afgeven. Om een tekort in Frankrijk te voorkomen, is de uitvoer van geneesmiddelen die de combinatie van de antiretrovirale lopinavir/ritonavir en hydroxychloroquine bevatten, verboden.
Hydroxychloroquine is een oud geneesmiddel dat ook wordt voorgeschreven voor reumatoïde artritis, systemische lupus erythematosus, en huidziekten veroorzaakt door zonlicht. Plakvenil wordt geproduceerd door het Franse farmaceutische bedrijf Sanofi. Lopinavir en ritonavir worden gebruikt voor de behandeling van HIV.
Tot op heden zijn er geen geneesmiddelen met bewezen werkzaamheid voor de behandeling van COVID-19.

Plaquenil (Hydroxychloroquine Sulfat)

De vergelijkende werkzaamheid van hydroxychloroquine werd aangetoond door ervaring in Chinese ziekenhuizen en een kleine studie in Frankrijk. Bij de behandeling van COVID-19 voor het gebruik van “Plakvenil” agiteert een bekende Franse arts voor besmettelijke ziekten, het hoofd van het Mediterranean Institute of infectious diseases in Marseille, Didier Rault. Sommige artsen in Frankrijk begonnen met het voorschrijven van Plakvenil aan patiënten met COVID-19 zelfs voordat het regeringsbesluit verscheen.

Klinische studies van chloroquine, een antimalariummiddel, uitgevoerd in een ziekenhuis in Marseille, hebben de effectiviteit aangetoond van het gebruik ervan bij de behandeling van een infectie met het coronavirus. Zoals gezegd op Dinsdag 17 Maart, de officiële vertegenwoordiger van de Franse regering, Sibet Ndiaye, de resultaten zijn “veelbelovend” en het onderzoek zal worden “uitgebreid”. Het EP dringt er bij de raad en de Commissie op aan om de nodige maatregelen te nemen om het gebruik van chloorquine in de handel te brengen.

Gisteren, maandag, zei een bekende Franse arts voor infectieziekten, hoofd van het Mediterranean Institute of infectious diseases in Marseille, Didier Rault, dat 24 patiënten die besmet zijn met het coronavirus ermee instemden Plaquenil te nemen (dit is een van de commerciële namen waaronder chloroquine wordt geproduceerd). Zes dagen na het begin van het medicijn, bleef slechts een kwart van hen geïnfecteerd. Tegelijkertijd is 90% van degenen die het geneesmiddel niet hebben genomen, nog steeds drager van het virus, aldus de Professor.
Chloroquine wordt al meer dan 70 jaar gebruikt voor de behandeling van malaria. Bovendien, zoals Didier Rault opmerkt, is dit een goedkope drug.  Eerder, in Februari, verwees een Franse wetenschapper al naar de positieve resultaten van het gebruik van de drug in tien Chinese ziekenhuizen.
Volgens een Chinese studie heeft het antimalariumgeneesmiddel een vergelijkende werkzaamheid aangetoond voor het beheersen van de ontwikkeling van pneumonie, het verbeteren van de gezondheid van de longen en het verminderen van de duur van de ziekte.