Kjøp COVID 19 Hydroxychloroquine Plaquenil generisk online uten resept

Den franske regjeringen har offisielt lov forskrivning av hydroksyklorokin (Plakvenil) for coronavirus infeksjon. Dette er angitt i forordning publisert på Mars 26.

“Hydroksyklorokin og lopinavir/ritonavir kombinasjon kan være foreskrevet, utlevert, og tatt under ansvar av en lege” under COVID-19, dekret Stater. Pasienter kan ta disse medikamentene i sykehus eller som foreskrevet av en lege hjemme.
Plakvenil og andre stoffer basert på hydroxychloroquine apotek kan bare utstede en resept. For å unngå en mangel i Frankrike, eksport av legemidler som inneholder kombinasjonen av antiretroviral lopinavir/ritonavir og hydroksyklorokin er forbudt.
Hydroksyklorokin er en gammel antimalariamidler stoff som er foreskrevet for pasienter med revmatoid artritt, systemisk lupus erythematosus, og huden sykdommer forårsaket av sollys. Plakvenil er produsert av franske legemiddelfirmaet Sanofi. Lopinavir og ritonavir brukes til å behandle HIV.
Til dags dato er det ingen medikamenter med dokumentert effekt for behandling av COVID-19. Den komparative effektiviteten av hydroksyklorokin ble vist av erfaring i Kinesisk sykehus og en liten studie i Frankrike. I behandlingen av COVID-19 for bruk av “Plakvenil” agitates en kjent fransk smittsomme sykdommer, lege, leder av Middelhavets lingvistiske Institutt for smittsomme sykdommer i Marseille Didier Rault. Noen leger i Frankrike begynte forskrivning Plakvenil til pasienter med COVID-19 selv før regjeringen forordning.

Plaquenil (Hydroxychloroquine Sulfat)

Kliniske studier av chloroquine, en antimalariamidler agent, som ble gjennomført på et sykehus i Marseille, har vist at effektiviteten av bruk i behandling av coronavirus infeksjon. Som nevnt på tirsdag, Mars 17, den offisielle representanten for den franske regjeringen, Sibet Ndiaye, resultatene er “lovende” og forskning vil være “utvidet”. På samme tid, hun kalt for forsiktig, siden det er “ingen vitenskapelige bevis” på effektiviteten av klorokin.

I går, mandag, en velkjent fransk smittsomme sykdommer, lege, leder av Middelhavets lingvistiske Institutt for smittsomme sykdommer i Marseille, Didier Rault, sa at 24 pasienter smittet med coronavirus enige om å ta Plaquenil (dette er en av de kommersielle navn under som chloroquine er produsert). Seks dager etter start av stoffet, bare en fjerdedel av dem forble infisert. På samme tid, 90% av dem som ikke tar stoffet er fortsatt bærere av viruset, Professor sa.
Chloroquine har blitt brukt til å behandle malaria for mer enn 70 år. I tillegg, som Didier Rault notater, dette er en rimelig stoffet.  Tidligere, i februar, en fransk vitenskapsmann allerede henvist til positive resultater av å bruke stoffet i ti Kinesiske sykehus.
I henhold til en Kinesisk studie, antimalariamidler stoffet har vist sammenlignende effektivitet for som inneholder utvikling av lungebetennelse, forbedre lunge helse og reduserer varigheten av sykdommen.